U wilt energie kopen

Gas en duurzaam en lokaal geproduceerde elektriciteit aan de beste prijs 

Bee levert gas en elektriciteit vanuit haar eigen duurzame productiecentrales (biomassa, wind, zon, WKK). Daarnaast produceert ons netwerk van lokale productie-installaties bij onze klanten grote overschotten aan energie die niet door de klant zelf worden afgenomen. Deze overschotten, aangevuld met energie aangekocht bij andere decentrale producenten en op de groothandelsmarkten, kunnen wij aan een zeer competitieve prijs aanbieden aan al onze klanten.

Bij Bee kan u, als Belgische KMO, terecht voor duurzaam geproduceerde elektriciteit en hoog- en laagcalorisch gas, zowel in Vlaanderen, Wallonië als Brussel.

Wanneer u voor Bee kiest, kiest u voor:

  • Het beste product aan de beste prijs
  • Duurzaam en lokaal geproduceerde energie 
  • 100% Belgische energieleverancier  
  • Een transparante en klantgerichte onderneming 

 

 

Duurzaam en lokaal geproduceerde elektriciteit aan de beste prijs

Bee is een Belgische onderneming en staat voor een netwerk van duurzaam en lokaal opgewekte energie. Dit netwerk van productie-installaties produceert grote overschotten aan energie die niet door de klant zelf worden afgenomen. Deze overschotten, aangevuld met energie aangekocht bij andere decentrale producenten en op de groothandelsmarkten, kunnen wij aan een zeer competitieve prijs aanbieden aan al onze klanten.

 


Gas aan een eerlijke prijs

Bij Bee kan u, als Belgische KMO, terecht voor hoog- en laagcalorisch gas, zowel in Vlaanderen, Wallonië als Brussel.

 

 

 

 

Word klant!

Hou me op de hoogte

Menu